juni 16, 2024

Hendrick woon blog

Blogs wonen

container van Maton Groep

Huur een container van Maton Groep

Een container huren is een makkelijke oplossing om al het afval dat bij je verbouwing ontstaat op te kunnen ruimen. Je kan al het afval op één plek kwijt en hoeft het daarna niet nog een keer te verplaatsen of weg te brengen naar de milieustraat. Wanneer je namelijk een container van Maton Groep huurt, wordt de container door Maton Groep zelf opgehaald.

Uitstekende service

Ze halen de container niet alleen voor je op, maar wisselen deze tussendoor ook om als deze onverwachts vol komt te zitten. Er komt dan weer een nieuwe grofvuil container voor in de plaats. Een voordeel van een container van Maton Groep bestellen, is dat je niet aanwezig hoeft te zijn als de container geplaatst of opgehaald wordt. Je kunt gewoon de locatie en het gewenste tijdstip van ophalen doorgeven aan Maton Groep en de rest wordt vanzelf gedaan.

Voor bedrijven en particulieren

Al sinds 1987 levert Maton Groep containers aan zowel bedrijven als particulieren. Of je nu een grote verbouwing op de planning hebt staan, of enkel een muurtje sloopt: er is een grofvuil container voor jouw klus beschikbaar! Je kunt namelijk kiezen uit containers van diverse formaten, maar bijvoorbeeld ook voor een grote zak van één kubieke meter voor jouw kleine klus. Een container of zak is fijner dan zelf een paar keer op en neer moeten rijden naar de milieustraat en daar ook nog voor moeten betalen.

container van Maton Groep

De scherpste prijs

Wanneer je een container van Maton Groep bestelt, wordt het afval door Maton Groep zelf verwerkt op hun eigen terrein. De kosten hiervan zitten al in de totaalprijs die je op de website ziet inbegrepen. Als je bijvoorbeeld een grofvuil container wil huren, is de prijs die op de website staat inclusief dertig dagen huur, de verwerking van het afval en het ophalen, wisselen en leveren van de container. Voor een nog meer accurate prijsopgave kun je op de website jouw postcode invullen. Dan zie je de prijs voor de grofvuil container in jouw regio.

Bestel jouw container van Maton Groep online

Wil je een grofvuil container huren? Dat kan via de website van Maton Groep. Je hoeft enkel het formaat van de container, het soort afval dat je erin gaat doen en het gewenste aflevermoment in te vullen. Vervolgens kun je betalen via iDeal en de rest gebeurt vanzelf! Je hoeft niet thuis te zijn voor de aflevering van de container. Als je zo snel mogelijk wil beginnen met verbouwen, kan de container al binnen 24 uur bij je op de stoep staan. Maton Groep is inzetbaar voor al jouw zaken rondom het huren van containers. Het is belangrijk dat je aangeeft voor welke soort afval je de container wil gebruiken. Op deze manier kan Maton Groep het afval namelijk zo milieuvriendelijk mogelijk verwerken en onderdelen eventueel hergebruiken waar dat mogelijk is.