juni 16, 2024

Hendrick woon blog

Blogs wonen

logo-bouw-handel

Rookkanalen bij Bouw-handel zijn zeker een aanrader

opstand7Rookkanalen zijn de producten waar wij naar op zoek zijn. Wij willen namelijk in ons bedrijf een kachel neerzetten. Dit past mooi bij het interieur van het bedrijf en het ziet er apart, maar leuk uit. Dit maakt natuurlijk enige indruk op ons en wij willen hier dan ook graag werk van maken. Van de baas kreeg ik de opdracht om hier achteraan te gaan. Zelf weet ik eerlijk gezegd niet veel hiervan af en moet ik meer informatie vragen aan mijn broer hierover.

Visite

Mijn broer kwam diezelfde avond nog op visite om eens bij te praten. Ook kwam het onderwerp aan bod wat ik meekrijgen vanuit mijn werk. Ik moest namelijk rookkanalen en kachels zoeken. Mijn broer vertelde mij dat hij laatst een project had waar hij dit moest doen. Dit is natuurlijk goed nieuws voor mij en vertelde ik hem mijn verhaal. Opgegeven moment wilde zijn bedrijf wel kachels installeren met rookkanalen, alleen moeten wij zelf de producten aanschaffen. Dit vond ik een goed idee en heb ik direct de volgende morgen het bij mijn baas gemeld.

Contact

De baas is zeer enthousiast en vindt dat ik het goed heb opgelost. Daarom vertelde hij mij dat ik contact moest opnemen met Bouw-handel. Hij heeft namelijk de producten al uitgezocht, zowel de kachels als de kanalen. Hij wilde alleen meer informatie hebben over de kanalen. De medewerker is zeer vriendelijk en staat mij netjes te woord, geweldig bedrijf! Even later hebben wij de kanalen besteld.

opstand3