juni 16, 2024

Hendrick woon blog

Blogs wonen

De 5 leukste kinderkleding winkels in Leiden

Altijd leuk die kinderen, maar ze groeien zo snel. Dat betekent ook dat ze snel uit hun kleren zijn gegroeid. Gelukkig hebben jullie daardoor een goed excuus om een nieuw outfit te shoppen. Daarom geef ik hier de vijf leukste kinderkleding winkels van Leiden.

1. Jut en Juul Lifestyle for Kids

Jut en Juul is een prachtige knusse baby-en kinderwinkel in de binnenstad van Leiden. Ze beschikken over een uitgebreide collectie aan baby- en kinderkleertjes voor zowel meisjes als jongen. Daarnaast heeft Jut en Juul een uitgebreide collectie aan genderneutrale basic kleding. Ook worden alle producten van Jut en Juul duurzaam en verantwoordelijk geproduceerd. Kijk op hun website voor de leukste kinderkleding.

2. Prénatal

Prenatal is een grotere kinderkledingwinkel die naast Leiden ook gevestigd zit in Leiderdorp, Leidschendam en Zoetermeer. Ze hebben een uitgebreide collectie aan hippe baby en kinderkleertjes waardoor er voor ieder wat te vinden is. Daarnaast hebben ze uitgebreide collectie aan comfortabele zwangerschapskleding voor zwangere (toekomstige) moeders. Hun visie is daarbij om betaalbare en inspirerende kleding aan te bieden met de beste service en advies. 

3. Mama Nova

Mama Nova is een baby-kinderwinkel die is gespecialiseerd in producten die van natuurlijke materialen en duurzame productie. Hun kleding is van natuurlijke materialen zoals wol, zijde, bamboe en katoen. Daarnaast hebben ze voor de kleine kinderen een speelhoek gemaakt, waardoor het zowel voor ouders als kinderen leuk is om naar de winkel te gaan.. 

4. Kleine planeet

Kleine planeet is naast een milieuvriendelijke kinderkleding winkel, ook een café, cadeauwinkel en speelgoedwinkel. Ze bieden daarbij verschillende unieke, hippe én duurzame speelgoed-items, lifestyle producten, cadeautjes voor jong en oud en kinderkleding. Ze hebben een klein aanbod in kinderkleding kledingmerken die niet of nauwelijks te verkrijgen zijn in Nederland. 

5. Tokkelientje

Tokkelientje is een kinderkledingwinkel die baby, kinder en tienerkleding aanbiedt. Ze maken daarbij gebruik van hoge kwaliteit en comfortabelen stoffen en materialen voor de beste kleding. Naast het winkelgedeelte hebben ze een klein horecagedeelte waar je heerlijk kan uitrusten met een leuke speelhoek voor de kleine kinderen.