juli 21, 2024

Hendrick woon blog

Blogs wonen

Een nieuwe look zit in de details

Wanneer je toe bent aan een nieuwe look in het huis, omdat je al een aantal jaren geen veranderingen hebt aangebracht, of wanneer je gewoon stel toe bent aan een vernieuwing, denk dan eens aan de details. Een nieuwe look geven aan je interieur kan namelijk al vrij gemakkelijk zijn. Je hoeft daarvoor niet je hele inboedel te veranderen. Ben je er aan toe om een specifieke ruimte in je huis een upgrade te geven? Of voeg je liever wat verandering toe in meerdere ruimtes in het huis? Lees dan vooral verder.

Veranderingen in de woonkamer en keuken

De woonkamer en de keuken zijn hoogstwaarschijnlijk de ruimtes waar gemiddeld mens de meeste tijd doorbrengt. Om je echt thuis te voelen is het dan ook belangrijk dat je tevreden bent met de sfeer en de look van de ruimtes. Een upgrade geven hoeft dan ook niet te gebeuren met drastische veranderingen. Nieuwe meubels kosten natuurlijk niet niks, maar dit is dan ook totaal niet nodig voor een nieuwe look. Focus je vooral op de details en accessoires. Zo kun je denken aan nieuwe lijsten om posters/schilderijen in op te hangen, een nieuw kleedje op de bank, of nieuwe handdoekjes in de keuken. Daarnaast is het ook heel erg leuk om een kleine aanpassing aan je al bestaande meubels toe te voegen. Denk bijvoorbeeld eens aan de kastgreepjes. Zowel in de woonkamer als in de keuken kun je door het veranderen van de handgrepen makkelijk een nieuwe look aan je kasten geven! Een leren handgreep kan zo bijvoorbeeld gelijk een stoere look geven wat de dynamiek in de kamer al gelijk verandert!

Update je badkamer

De badkamer wordt soms nog wel eens vergeten wanneer het om styling gaat. Voor degene die niet zo lang in de badkamer bezig zijn, lijkt dit dan misschien ook van minder belang. Maar je zult zien dat een mooi gestylde badkamer je je extra lekker laat voelen tijdens je dagelijkse me-time. Daarbij is het natuurlijk wel belangrijk dat je nog de nodige ruimte in de badkamer overhoudt en de boel niet vol zet. Om een upgrade te geven aan je badkamer kun je bijvoorbeeld denken aan het vervangen van de zeeppompjes, toilet accessoires of andere douche accessoires, maar je kan ook eens een plantje in de badkamer zetten. Er zijn namelijk veel planten die het prima doen in de badkamer. Ga je voor de jungle look met meerdere planten, of vind je een plantje meer dan genoeg? Je kunt je planten op een leuk bijzettafeltje of krukje zetten, maar je kunt ze bijvoorbeeld ook hangen aan de douchewand! Heb je een kast in de badkamer staan? Ook hier kun je natuurlijk de handgrepen van vervangen! Kijk dan ook eens op lerengoederen..nl