juni 16, 2024

Hendrick woon blog

Blogs wonen

elektrisch verstelbaar bureau

Een stoel voor 24/7 beroepen

Er zijn veel beroepen, waarbij er de hele dag door moet worden gewerkt. Dan hebben we het over de beroepen die 24/7 doorgaan en geen pauzes kennen. Denk bijvoorbeeld aan beveiligers, verkeerscontrollers of portiers. Voor deze beroepen is het handig om een 24 uur bureaustoel aan te schaffen. Normaal gesproken worden bij deze beroepen 24/7 bureaustoelen gebruikt. Toch is een beetje comfort niet verkeerd. Daarom zijn er 24 uur bureaustoelen ontwikkeld. Bij deze stoelen staat comfort voorop. Deze comfort wordt door een aantal factoren geregeld bij de stoel. Hierdoor kunnen de werknemers bij deze beroepen comfortabel hun beroep uitvoeren.

Een stijve rug voorkomen

Een 24 uur bureau stoel is kwalitatief beter dan een normale bureaustoel. Ook zit het veel fijner en comfortabeler dan een normale bureaustoel. Een bureau stoel kan na verloop van tijd nog wel eens zorgen voor een stijve rug. Dit wil je natuurlijk niet hebben!
Het is een stoel die enorm lang meegaat en het zou een hele goede invenstering zijn voor beroepen, waar veel gezeten wordt. De stoelen hebben speciale extra’s, waardoor slijtage wordt voorkomen. De stoelen zouden dus goed zijn voor beroepen, die 24/7 doorgaan. Ook zouden de stoelen gewoon kunnen worden gebruikt voor op het kantoor.

Comfortabele stoel voor iedereen

Een 24 uur bureau stoel kan worden versteld en op de manier die jij prefereert, worden neergezet. Zo kun je de armleuningen kantelen, de rugleuning kan verder naar achteren, de stoel kan omhoog en omlaag en de hoofdsteun kan worden aangepast. Zo kunnen veel mensen de stoel naar wens maken en comfortabel zitten. Het is een stoel die zich aan iedereen kan aanpassen. Ook kan de stoel een heleboel gewicht aan, waardoor iedereen op de stoel kan zitten. Voor flexwerkers zou het ook enorme stap zijn. Je kunt namelijk de stoel aanpassen naar de manier die voor jou het lekkerst zit. Een ideale investering dus!