juni 16, 2024

Hendrick woon blog

Blogs wonen

Een woning verkopen zonder makelaar

Een huis verkopen is geen gemakkelijke zaak die binnen een paar dagen rond is. Vaak duurt het maanden voordat je je huis daadwerkelijk kunt verkopen en geld kunt verdienen met de verkoop van je huis. Je woning verkopen zonder makelaar is bijna onmogelijk. Hoewel het nog behoorlijk lang duurt voordat de makelaar een geschikte koper voor je woning vindt, wordt het verkopen van je huis via een makelaar vandaag de dag nog vaak gekozen en toegepast. Met dit soort polemiek zijn er bedrijven om je te helpen je huisverkoop zonder makelaar te voltooien. Misschien zijn er op dit moment veel vragen die je hebt, zoals “hoe verkoop je je huis snel zonder makelaar?” en “kan dat?”. Vind hier de uitleg.

Hoe verkoop je je huis zonder tussenkomst van een makelaar?

Er is één manier om je huis snel zonder makelaar te verkopen. Het antwoord is je huis verkopen aan een bedrijf zoals Directhuisverkopen.com. Daar vind je hoe gemakkelijk en snel het is om je huidige huis te verkopen. Deze bedrijven zijn inderdaad actief in de makelaardij maar het zijn geen makelaars die je huis aanbieden aan potentiële kopers. In dit geval zijn zij de kopers. Zo hoef je niet lang te wachten om je huis te verkopen en te wachten op de uitbetaling van het geld van de verkoop van je huis, ze kopen het huis, regelen de officiële aankoopprocedure via een notaris, en maken het geld over met het bedrag dat je onderling hebt afgesproken. Op deze manier verdien je geld door je huis snel te verkopen in slechts enkele dagen.

Vervolgstappen na het verkoopproces

Nadat het aan- en verkoopproces is afgerond, zullen ze je huis vernieuwen en doorverkopen. Deze marge is hun winst. Naast het feit dat je snel een huis kunt verkopen, is een ander voordeel dat je geen extra kosten en commissies hoeft te betalen. De nominale waarde waarmee je in het begin hebt ingestemd, is de nominale waarde die je na de verkoop krijgt. Zo kun je zonder zorgen bepalen hoeveel geld er op je rekening komt.

Stappen om je huis snel en zonder makelaars te verkopen

Er zijn drie fasen die je moet doorlopen als je je huis zonder makelaar verkoopt bij een bedrijf als Directhuisverkopen.com. Eerst moet je online een contactformulier invullen en binnen één werkdag nemen zij contact met je op en geven je een reactie. Ten tweede komen zij gratis je huis bezoeken en taxeren. Ten derde vindt na het verkrijgen van een prijsafspraak het aankoopproces plaats en ontvang je direct het geld van de verkoop van je huis. Je hoeft je geen zorgen te maken over documenten en andere aan- en verkoopdocumenten. Ze doen alles voor je.