juli 21, 2024

Hendrick woon blog

Blogs wonen

Sigmatin DGL Matt

Eenvoudig en snel je woning verven

Is je woning toe aan een nieuw kleurtje, of wil je gewoon een nieuwe frisse look? Natuurlijk wil je dit op een eenvoudige en snelle manier realiseren, Sigmatin DGL Matt is een verf waarmee je dit uitstekend kunt doen. De verf is bijzonder gemakkelijk te verwerken, en binnen no time heb je de ruimte voorzien van een leuke nieuwe kleur. Groot voordeel van de verf is ook, dat deze geurvrij is dus zit je niet dagen met een verflucht in de woning. Op vrijwel alle ondergronden is de prachtige verf aan te brengen.

Verschillende manieren om aan te brengen

Het aanbrengen van Sigmatin DGL Matt kun je op verschillende manieren doen, met een kwast, roller of de grote oppervlakken met een verfspuit. Metselwerk, stucwerk, gipsplaat of zelfs gemetselde muren kun je afwerken met de verf. Een muur tussen de 7 en 9m2 kun je met een liter verf afwerken, ook voor plafonds is de verf goed geschikt. Wel dien je er rekening mee te houden bij het aanbrengen van een eventuele tweede laag, dat de eerste laag ongeveer 5 uur nodig heeft om goed te drogen. Stofdroog worden van de laag neemt ongeveer drie uur in beslag.

Sigmatin DGL Matt

Laat de gewenste kleur maken

Ondanks dat de kleur wit vaak wordt gebruikt, kun je Sigmatin DGL Matt ook in een andere kleur laten mengen bij deverfzaak.nl. Door de code van je gewenste kleur op te geven wordt deze gemaakt, kleuren die op aanvraag worden gemaakt kunnen niet worden geretourneerd. Wees er dus zeker van dat je de goede kleur hebt doorgegeven voor het mengen, bij twijfel neem dan even contact op met de klantenservice zodat zij je verder kunnen helpen met de gewenste kleur. Wil je ook weer frisse muren of plafonds, begin dan snel met deze perfecte verf voor binnen.