juni 21, 2024

Hendrick woon blog

Blogs wonen

interieuradvies

Interieuradvies op maat krijgen

Wil jij interieuradvies op maat krijgen, dan moet je eens naar Wortman meubelen gaan.interieuradvies Hier is het mogelijk om jouw woning een totaal andere uitstraling te geven. Een huis inrichten is vaak geen enkel probleem. Maar om het dan ook gezellig en praktisch in te richten, dat is een heel ander verhaal. Door aangeleverde  foto’s en plattegronden kunnen de medewerkers. samen met jou, de woning geheel naar wens inrichten.

Natuurlijk gaat dit niet meteen, maar wordt er eerst een ruwe opzet gemaakt. Deze worden met jou overlegd en daar kunnen eventueel andere wensen bij betrokken worden. Na dit gesprek wordt er een gedetailleerde 3d tekening van gemaakt. Op deze manier kan je als beste zien hoe jouw woning er eventueel uit kan komen te zien.

Wij hebben door middel van interieuradvies een zeer mooie inrichting

interieuradviesDoor de jaren heen raakten wij een beetje uitgekeken op de inrichting van onze woning. Ook de meubels die wij al heel erg lang hadden, waren niet meer onze smaak. Het werd tijd om naar iets naders te gaan kijken. De weken die daarop volgden waren zeer vermoeiend. Winkel in, winkel uit, maar elke keer kwamen wij met legen handen weer thuis. De winkels waar wij voor een nieuw interieur waren kijken, hadden genoeg meubels, maar niet onze smaak. Hadden wij eindelijk een mooie bank of kast gezien, dan was de prijs hiervan niet te betalen.

Op een gegeven moment waren wij het zo beu, dat wij geen winkel meer in wilden gaan. Op dat moment kregen wij van een goede vriend de tip om een afspraak bij Wortman Meubelen te gaan maken. Dit advies hebben wij met twee handen aangepakt en hebben wij interieuradvies gekregen. Hierdoor hebben wij nu een zeer mooie woning welke bijzonder praktisch is ingericht. Hiervoor hebben wij verschillende meubels op maat laten maken.