juni 21, 2024

Hendrick woon blog

Blogs wonen

Kadastrale informatie, kadastrale kaart

Wie een beroep doet op kadastralekaart.com vindt daar de Basisregistratie Kadaster, iets dat ook wel bekend staat onder de noemer BRK. Je vindt er dus ontzettend veel kadastrale registraties van onroerende zaken en zakelijke rechten als ook de kadastrale kaarten. Je kunt al voor slechts 9,95 euro een rapport met eigendomsinformatie of hypotheekinformatie aanschaffen, je kunt echter ook prima een abonnement afsluiten op kadastralekaart.com. De geboden informatie is altijd officieel en actueel en is steeds gemakkelijk te downloaden.

Inzicht in de maten van het perceel

Van kadastrale kaart tot andere relevante kadastrale informatie; je vindt het allemaal op kadastralekaart.com. Naar gelang waar je precies behoefte aan hebt worden er tal van interessante producten aangeboden die in alle gevallen onmiddellijk te downloaden zijn en altijd actuele informatie bevatten. Per product betaal je een bepaald bedrag, mits je dus een abonnement hebt. Zo download je gemakkelijk een kadastrale kaart met maatvoering; deze kaart kun je op A3 papierformaat afdrukken. Door het gebruik van deze kaart heb je meteen inzicht in de maten van een perceel en krijg je daarnaast relevante informatie over de geregistreerde bebouwing.

Altijd actuele en officiële data die je meteen kunt downloaden

Voor slechts 9,95 euro download je op A4 formaat een vergunning rapport, een rapport met actuele en officiële data. In het rapport lees je alle officiële bekendmakingen van de afgelopen zes weken en dat binnen een straal van 250 meter van het door jou gekozen perceel. Je kunt ook een kadastrale kaart rapport downloaden en afdrukken op A4 papier. Ook nu is de informatie officieel en actueel. Dit rapport bevat de kadastrale kaart voor een bepaald perceel en ook de omliggende percelen. Bovendien kom je in het bezit van een omgevingskaart. Een ander veel gebruikt product is de kadastrale kaart met luchtfoto rapport. Deze kaart laat je het perceel en de omliggende percelen zien, geprojecteerd op de luchtfoto’s van de voorgaande drie jaar. Ook nu hoort ook een omgevingskaart bij dit rapport.

Vind informatie uit de meest recente eigendomsakte voor een bepaald kadastraal pand. Met eigendomsinformatie koop je een uittreksel van de eigendomsakte. Hierin vind je informatie uit de meest recente eigendomsakte voor een bepaald kadastraal pand of object. Je downloadt ook een rapport met hypotheekinformatie. In dit uittreksel vind je de meest actuele informatie over alles wat met de hypotheek te maken heeft waaronder de actuele hypotheekakte. Je vindt in dit rapport de namen van de hypotheekhouders en de hypotheeksom.