juli 21, 2024

Hendrick woon blog

Blogs wonen

Green Egg bij Kamado Express

Koop je Green Egg bij Kamado Express en bespaar flink

Een leuke barbecue kan van een saaie zomer een onvergetelijke zomer maken. De Green Egg is daar zowat voor uitgevonden. Deze bijzondere buitenoven brengt barbecue naar een heel nieuw niveau. Maar de Green Egg is ook erg duur. Een Green Egg bij Kamado Express geeft je echter de mogelijkheid om te besparen.

Green Egg bij Kamado Express

Wat is een Green Egg?

De Big Green Egg is een keramische barbecue en de beste outdoor cooker van het moment. Op de Big Green Egg worden gerechten sneller bereid, drogen ze niet uit en behoudt het eten de voedings- en smaakstoffen. Het hoogwaardige keramiek  in combinatie met premium houtskool zorgt voor een unieke smaakbeleving en een hele lange brandduur. Grillen, bakken, koken, stoven, roken en slow cooking. Van mooi gegrild, sappig vlees tot zacht gegaarde kreeft. Van knapperig brood tot de meest verfijnde desserts.

Green Egg bij Kamado Express

Veelzijdig en prijzig

De veelzijdigheid van deze bijzondere koker is waarom hij ook zo duur is.Zelfs de kleinste Green Egg kost je minstens driehonderd euro op de meeste plekken. Maar dan heb je ook wat. Dit is natuurlijk wel barbecue naar een hoger niveau tillen. Daarom zijn ze ook zo duur maar een paar tientjes eraf scheelt natuurlijk al. 

Kamado Express

Omdat je bij Kamado Express online bestelt ben je vaak al wat goedkoper uit. Een winkel met een showroom zal altijd hogere prijzen hanteren omdat ze daar immers ook moeten betalen voor het winkelpand. Dit wordt natuurlijk doorberekend naar de klant.