juni 16, 2024

Hendrick woon blog

Blogs wonen

Kozijnschroeven

Kozijnschroeven voor makkelijke kozijnmontage

Kozijnschroeven worden soms ook steenschroeven of betonschroeven genoemd. Kozijnschroeven worden gebruikt om kozijnen te bevestigen in beton of massief metselwerk. Dit kunnen deurkozijnen of raamkozijnen zijn. Bij kozijnschroeven heb je geen pluggen nodig om de kozijnen te bevestigen. Kozijnschroeven met een cilinderkop of een platte kop kun je gebruiken voor kozijnen van verschillende materialen. Allereerst boor je een gat, direct daarna kun je de kozijnschroef in het bouwmateriaal draaien. Je vindt kozijnschroeven van kwaliteit op deze pagina

Kozijnschroeven

Geen pluggen nodig

Normaal gesproken heb je een slagplug nodig voor het plaatsen van kozijnen. Met kozijnschroeven hoeft dit niet meer. Je kunt kozijnschroeven gebruiken voor het monteren van kozijnen van verschillende materialen. Dit kan hout of kunststof zijn, maar ook aluminium. Met kozijnschroeven kun je ook twee kozijnen aan elkaar verbinden in plaats van kozijnen in beton. Kozijnschroeven zijn gemaakt van verzinkt gehard staal en hebben een TV-aandrijving. Daarmee kun je ze gemakkelijk inschroeven meet een schroefmachine. Kozijnschroeven zijn zo goed als spanningsvrij en kunnen zware belasting aan. Je haalt de kozijnschroeven gemakkelijk weer uit de materialen als er aanpassingen nodig zijn aan de kozijnen.

Hoge kwaliteit kozijnschroeven

Bij bevestigingsexpert vind je verschillende kozijnschroeven. Zij leveren enkel merken van hoge kwaliteit, zodat je zeker bent van goede producten. De meeste producten worden dezelfde dag nog opgestuurd als je op tijd bestelt. Dit is daarnaast ook afhankelijk van de voorraad van de specifieke producten die je bestelt. Kijk daarom op de productpagina om te weten hoelang het duurt voordat jouw product geleverd kan worden. Bestel je kozijnschroeven bij bevestigingsexpert via deze pagina.