juni 16, 2024

Hendrick woon blog

Blogs wonen

Led lampen in de spotlights

Spotjes, lampen of hele panelen. Led lampen zijn een uitkomst bij veel manieren om ruimtes te verlichten. Inbouwspots zorgen bijvoorbeeld voor sfeervolle plafondverlichting, zeker wanneer u ze ook nog kunt dimmen, de zogenoemde downlighters. Deze ledlampen zien we veel in keukens, tuinhuisjes of in de hal  Of hang de led lampen aan de wand, bijvoorbeeld met een ‘Wandlamp Up Down’. Ook is ledverlichting ideaal voor uw werk- of bureaulamp om fel en duidelijk licht te produceren. Van plan een feestlocatie strak te verlichten? Dan raden wij aan eens de koofverlichting te bekijken. Deze lange led lichtsnoeren brengt u aan in een koof, verlaagd plafond of onder kastjes. U kunt ze dimmen en van kleur laten veranderen met een draadloze afstandsbediening. Weet u wat het leuke is? Al deze soorten led lampen en led spots zijn verkrijgbaar bij Verlichtingkopen.nl. Zo zijn alle opties overzichtelijk online gebundeld.

Felle lampen of sfeervolle dimmers?

We zoomen even in op de spots. Soms is het mooier als verlichting niet teveel opvalt in het plafond. Dan bieden inbouw led spots uitkomst. Deze spots kunt u prachtig wegwerken in wand of plafond zodat ze niet te opvallend aanwezig zijn. Wel verspreiden ze mooi sfeervol licht. Met een dimmer erop kunt u ze zo fel zetten als u wilt. Bij Verlichtingkopen.nl zijn er inbouwspots in verschillende soorten en maten. U kiest voor kleine led spots of grotere exemplaren. Ook losse inbouwarmaturen zijn hier verkrijgbaar. Een dimmer op afstandsbediening? Zo geregeld. Op die manier kunt u alle benodigdheden bij dezelfde webshop bestellen, net zo handig.

Bestellen & levering

Weet u al precies welke xenon verlichting u wilt bestellen bij verlichtingkopen.nl? Als u voor 12.00 uur bestelt, ontvangt u uw bestelling de volgende dag. Pakketten worden verstuurd met DHL en brievenpost met PostNL. Bent u er nog niet helemaal uit en kunt u wel wat hulp gebruiken? Neem dan tijdens kantooruren contact op met de klantenservice. De medewerkers adviseren u graag.