juni 16, 2024

Hendrick woon blog

Blogs wonen

Een licht gezoete Belgisch hardstenen raamdorpel Gefrijnd bij NATUURSTEENvakman.nl.

Bij NATUURSTEENvakman.nl vindt u een gerichte collectie raamdorpels van licht gezoet Belgisch hardsteen. Naast de standaarduitvoering kunt u bij ons ook direct online een gefrijnde raamdorpel op maat bestellen. Daar vertellen we u graag wat meer over:

NATUURSTEENvakman

Raamdorpel Belgisch hardsteen (licht / blauw) gezoet GEFRIJND.

Een prachtige raamdorpel, ook wel waterslag en buiten vensterbank genoemd, van topkwaliteit Belgisch hardsteen met gezoete afwerking. Deze raamdorpel is tevens voorzien van een gefrijnde voorzijde en gefrijnde koppen (kopse kanten / zijkanten). Dit realiseert net dat extra accent voor een stijlvolle uitstraling. Het frijnen wordt in eigen beheer door onze vakmannen gedaan in onze natuursteen zagerij. Wij staan dan ook garant voor een prachtige gefrijnde raamdorpel als eindresultaat. Onze raamdorpels (buiten vensterbanken) zijn tevens voorzien van een waterhol, voor een goede afwatering, vandaar ook de term ‘waterslag’. Deze raamdorpel is bij NATUURSTEENvakman.nl direct online verkrijgbaar in de volgende afmetingen; 16×6 cm, 20×6 cm, 16×8 cm, 20×8 cm, 16×10 en 20×10 cm. Voor welke afmeting u ook kiest, wij zagen uw raamdorpel in de gewenste lengte, tot 240 cm. Een onderdorpel voor het raam van Belgisch Hardsteen bij NATUURSTEENvakman.nl!

 

Wat is ‘frijnen’ precies?

Frijnen, zoals dit bij NATUURSTEENvakman.nl wordt toegepast bij onze Belgisch hardsteen raamdorpels, is het aanbrengen van ondiepe zaagsneden in de voorzijde en de koppen (kopse kanten / zijkanten) van uw raamdorpel. Deze zaagsneden lopen parallel aan elkaar en zorgen voor een bijzonder contrast: De natuurlijke kleurtinten en structuur van het Belgisch hardsteen gecombineerd met het strakke en modern ogende lijnenspel, dat tevens een authentieke en historische uitstraling heeft; Een unieke combinatie voor een bijzonder stijlvolle raamdorpel!