juni 21, 2024

Hendrick woon blog

Blogs wonen

Richt u eens op RAK tegels

Het uitzoeken van de juiste tegel is een secure aangelegenheid. Zeker wanneer het gaat om een woonruimte die u net heeft verbouwd. Een tegel moet passen bij de uitstraling van de ruimte, maar ook praktisch zijn in gebruik en bijvoorbeeld schoonmaak. Zoveel tegels, zoveel keuzes. Daarom is het aan te raden om u te richten op één merk en binnen dat merk de tegel te kiezen die bij u past. RAK tegels zijn hiervan een goed voorbeeld. Bij dit merk kunt u er namelijk vanuit gaan dat de kwaliteit goed is en dat ze lang meegaan.

De wereld van RAK 

Een industriële strakkere cement-look? Of liever warme tinten? Een huiselijke sfeer met aardekleuren? Het assortiment van RAK tegels is groot en zeer uiteenlopend. Tevens zijn deze tegels in veel verschillende afmetingen verkrijgbaar. Voor iedere woonstijl is er dus een passende tegelvloer. RAK is een van de grootste spelers op de markt van keramische tegels. RAK tegels worden geproduceerd in het Midden-Oosten. Het productieproces bestaat uit een moderne techniek, namelijk de waterstraaltechniek. Het voordeel van deze techniek is dat er geen grote spanning op de tegel komt te staan, waardoor de kwaliteit hoger is dan gemiddeld. Op die manier produceert het merk jaarlijks zo’n 110 miljoen meter aan tegels. De tegels gaan onder andere naar Azië, Australië en Europa. Gelukkig kunt u zich dichterbij bekijken, namelijk bij Regge Tegels en vloeren in Enter.

RAK tegels in het echt bekijken?

De aanschaf van RAK tegels heeft dus enorm veel voordelen. Wij begrijpen dat u de tegels graag in het echt bekijkt en ervaart, voor u overgaat tot het plaatsen van een bestelling. Kom daarvoor langs bij Regge Tegels in Enter. Hier is het assortiment RAK ter inspiratie aanwezig. De vloerenexperts van Regge Tegels staan voor u klaar voor professioneel advies. Het is namelijk goed te weten of een tegelsoort past bij uw leefgewoonten in huis. Voor telefonisch advies belt u naar de winkel, ook telefonisch voorzien de tegelspecialisten van passend advies.