juni 21, 2024

Hendrick woon blog

Blogs wonen

Black Friday meubels

Shoppen met korting

Korting, korting, korting. Hoe meer, hoe beter! We zijn toch allemaal wel gek op mega goedkope aanbiedingen? Van elektronica tot cosmetica en interieur, maar ook onze dagdagelijkse boodschappen. Sommige mensen maken er een sport van om producten zo goedkoop mogelijk te scoren. Jij ook?

Sparen en loyaliteitsprogramma’s

Bij diverse bedrijven kun je allerlei acties of producten sparen. Winkels proberen vanalles om jou nóg meer items te laten kopen. Bestel jij jouw boodschappen vaak online? Een app als Picnic zet bijvoorbeeld gratis producten in jouw boodschappenwagentje om jou als klant terug te laten keren. Albert Heijn heeft leuke spaaracties voor een dagje Efteling bijvoorbeeld en ook bij de Kruidvat kun jij door middel van een klantenpas sparen voor gratis producten. Allerlei middelen om goedkope of zelfs gratis producten te scoren. 

Black Friday meubels

Wachten tot de uitverkoop

Heb je een leuk computerspel gezien of leuke woonaccessoires en heb je hier op het moment even geen budget voor? Soms is het de moeite waard om te wachten tot de opruiming begint of bepaalde items in de uitverkoop komen. Zo kun je bijvoorbeeld met een dag als Black Friday meubels shoppen voor een leuke prijs! Met deze feestdag lopen kortingen op tot wel 50%. Zeker de moeite waard dus om dure aankopen nog even uit te stellen. 

Afdingen

Ga je naar een winkel waar je een hele hoop koopt, bijvoorbeeld een groot deel van jouw inboedel? Dan is het nog wel eens de moeite om te onderhandelen over de totaalprijs. Vaak als je meerdere items tegelijk shopt, kan de verkoper iets van de prijs af doen. Ook dat kan alweer een hele hoop schelen! 

Heb jij nog meer tips om te besparen tijdens het shoppen? Wij zijn benieuwd!