juni 16, 2024

Hendrick woon blog

Blogs wonen

Logo-Unilux

Tip voor een kwalitatieve hordeur voor schuifpui

Heb je jouw schuifdeur vaak openstaan waardoor er veel insecten de woning binnen komen? Dan is een hordeur voor schuifpui de ideale oplossing voor jouw probleem. Door middel van een hor is het namelijk voor de insecten niet meer mogelijk om jouw woning binnen te komen. 

Een goede prijs kwaliteitsverhouding

Unilux produceert en levert al jaren horren. Hierdoor hebben zij in de loop van de jaren erg veel kennis en ervaring opgedaan. Bij dit bedrijf krijg je daarom ook absoluut waar voor je geld omdat zij een erg goede prijs kwaliteitsverhouding aanbieden. De horren die het bedrijf aanbeet worden namelijk geheel in Nederlandse fabrieken gefabriceerd. 

horren

Speciaal op maat gemaakte horren

Wijkt de afmeting van jouw deur of raam af dan die het bedrij fanabdeit? Dan is dit bij Unilux geen probleem! Het bedrijf biedt namelijk horren aan die speciaal op maat gemaakt kunnen worden. Je kunt hiervoor gemakkelijk en snel een offerte via de website opvragen. 

Zelf montage of door een lokale expert 

Wanneer je besluit om over te gaan tot een aankoop zal deze binnen 1 week worden geleverd. De klant kan er dan zelf voor kiezen om de hor zelf te monteren of dit uit handen te laten nemen door een lokale expert.  Kortom je bent voor een hordeur voor schuifpui bij Unilux aan het juiste adres. Neem voor meer informatie eens een kijkje op website of neem telefonisch contact op om in contact te komen met een van de experts.