juni 16, 2024

Hendrick woon blog

Blogs wonen

Unieke waterfles bedrukken voor de verbouwing

Mij is al wel eens vaker gezegd dat ik extra water moet inslaan. Nu dat ik had gezien dat je eenvoudig een waterfles bedrukken kan, heb ik er voor gekozen om dit te bestellen. Door voldoende vocht in te slaan tijdens onze verbouwing hoef ik mij geen zorgen te maken voor uitdroging. Wij gaan namelijk onze badkamer én keuken verbouwen. Dit betekent dan ook direct dat er geen mogelijkheid is om water uit de kraan te pakken. Op zich drinken wij dit niet al te veel. Maar zodra je het niet kan pakken heb je er nét trek in. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om te gaan zoeken op het internet of dat ik hetzelfde bedrijf kan vinden waar mijn vriendin ook heeft besteld.

Yes, gevonden!

Zo ben ik terecht gekomen op de website van Maxilia. Zij maken het mogelijk om leuke waterflesjes te bedrukken met een opdruk welke jij wilt. Wat ik hier het leukste van vind is toch echt het feit dat ik dit eenvoudig kan bestellen. Ook de kosten welke zij hanteren zijn perfect. Zodoende heb ik er ook voor gekozen om hier een bestelling te plaatsen zodat wij in ieder geval voorzien zijn van water tijdens onze verbouwing.

Mijn vrouw merkte direct op dat dit bedrijf meer leuke dingen in het assortiment hebben. Van een leuke pen tot aan een nieuwe schort voor in de keuken kan je hier bestellen. Ik weet in ieder geval wel zeker dat wij voldoende vocht binnen zullen krijgen!