juni 16, 2024

Hendrick woon blog

Blogs wonen

Woonkamer kast

Vind jouw kasten op maat van De Graaf

Tegenwoordig zie je het open kast concept veel terugkomen in interieur. Je kunt al jouw kleding en accessoires mooi uitstallen en je hebt snel overzicht van alles waar je uit kunt kiezen. Ben je hier ook in geïnteresseerd? Kasten op maat van De Graaf kunnen jouw wensen realiteit laten komen. Je kunt de kasten op maat laten maken, waardoor ze perfect in jouw ruimte passen. Want het is toch een heerlijk gevoel als iets precies in een ruimte past? 

Werkwijze

Heb je een idee van in welke ruimte je de kasten op maat van De Graaf wil hebben? Het proces begint met een overleg met de specialisten van De Graaf. Zij gaan vervolgens tekeningen maken van wat zij denken dat de beste invulling van de ruimte is. Als je tevreden bent worden er 3D tekeningen gemaakt zodat jij een goed beeld hebt van hoe jouw ruimte er uit komt te zien. Als je dan nog steeds tevreden bent, wordt de kast geproduceerd. Nog fijner; de kast wordt voor jou gemonteerd. Dus geen geklungel met maten en schroeven. 

Woonkamer kast

Meer dan kledingkasten

Naast open kledingkasten kun je bij De Graaf natuurlijk veel meer soorten kasten op maat laten maken. Heb je een nieuwe kast nodig in de woonkamer, kantoor, slaapkamer? Kijk vooral op de website voor meer informatie.