juni 21, 2024

Hendrick woon blog

Blogs wonen

Wij waren dus al enig tijd op zoek naar terras windschermen

Vorige maand had ik besloten om samen met mijn partner te gaan kijken naar terras windschermen. Dit omdat waar wij wonen het soms nog al eens hard kan waaien. Wij wonen namelijk langs een groot veld, dus wanneer het dan waait, het dan ook hard waait. Wanneer je in de achtertuin zit, dan wil je natuurlijk ontspannen en je niet irriteren aan dit soort dingen. Vooral omdat we in de zomer haast wel elke dag buiten zitten, vandaar dat zo’n scherm de ideale oplossing biedt.

terras windschermen

Zo hebben we al meerdere dingen geprobeerd zoals het verzetten van ons buitenmeubilair en zelf het plaatsen van een tent. Echter zijn beide opties niet ideaal, want bij het verplaatsen van de stoelen en tafel zitten we in de schaduw. Wanneer we een tent plaatsen dan zitten we in de schaduw. Omdat wij toch van de zon willen genieten moesten we dus op zoek naar iets anders. Zo kwamen wij per toeval uit op de website xterior-windschermen.nl. Zoals de naam doet vermoeden kun je hier dus windschermen kopen.

Eenvoudig online bestellen

xterior

Ik moet jullie eerlijk bekennen dat ik soms nog al sceptisch ben over het online bestellen van bepaalde producten, waaronder dus ook terras windschermen. Dit omdat je zulke producten toch vaak eerst in het echt wilt zien. Echter waren de afbeeldingen en beschrijvingen hier zo duidelijk dat ik het wel aandurfde. Natuurlijk had ik eerst telefonisch contact omdat ik nog enkele vragen had.

Uiteindelijk ging de bestelling online heel erg soepel. Je kunt alles eenvoudig bestellen. Ik zeg alles omdat we ook nog een terras heater besteld hadden. Wat ons betreft is Xterior een echte aanrader!

terrasscherm