juni 18, 2024

Hendrick woon blog

Blogs wonen

bureaustoelen laten reinigen

Bureaustoelen laten reinigen kan niet vergeten worden

Op de werkvloer wordt er regelmatig schoongemaakt door de schoonmaakploeg, maar toch worden de bureaustoelen vaak vergeten en is het dus van belang om alle bureaustoelen laten reinigen. Er wordt pas opgemerkt dat een stoel goed schoon moet worden gemaakt als deze al vaal begint te worden. Verschillend vuil kan zich opstapelen in een bureaustoel, vooral bij veel gebruik. Denk hierbij dan aan broodkruimels, huidschilfers of zweet. Deze stoffen hopen zich allemaal op in de stoel en kunnen erg slecht zijn voor de huid en de gezondheid van jezelf, werknemers of collega’s. Daarom is het dus belangrijk om deze stoelen regelmatig te laten reinigen!

bureaustoelen laten reinigen

Werkwijze van een reinigingsbedrijf

De bureaustoelen laten reinigen door een specialist garandeert jou een top resultaat. Bij een vlek wordt er vaak naar dit bedrijf gebeld, maar ze leveren veel meer dan alleen vlekverwijdering. Dit bedrijf werkt namelijk met een sproei-extractie methode, waarbij water met een biologisch afbreekbaar reinigingsmiddel de stoel wordt ingespoten. Vervolgens wordt dit water mengsel weer samen met al het vuil de stoel uitgezogen. Zichtbaar en onzichtbaar vuil wordt hiermee dus uit de zitting en de stof verwijderd en is dus een erg succesvolle methode. Ook de armleuningen worden onder handen genomen tijdens de grote schoonmaakbeurt.  

Wat kan je zelf nog verder doen

Ook geeft dit bedrijf advies over eigen onderhoud van bureaustoelen. Er zijn drie stappen die jij kunt ondernemen om alle bureaustoelen mooi en schoon te houden. Allereerst is het belangrijk dat er directe reiniging bij gemorste vloeistoffen plaatsvindt. Gedroogde vlekken zijn namelijk moeilijker er zelf uit te halen, en dit reinigingsbedrijf biedt schoonmaakmiddelen aan om je hierbij te helpen. Daarnaast is echt van belang om om het jaar de bureaustoelen professioneel te laten reinigen door dit bedrijf. Hiermee wordt de levensduur van de bureaustoelen verlengd. Als laatste is het aanbrengen van een ecologische vezelbeschermer, ontworpen door het reinigingsbedrijf zelf, ook een handige tip. Deze beschermer zorgt er namelijk voor dat vuil zich minder makkelijk in de stoel zal ophopen. Al met al is het dus belangrijk hier over na te denken, en ik kan jou zeker aanraden hierbij de hulp te vragen van dit professionele reinigingsbedrijf.