juni 16, 2024

Hendrick woon blog

Blogs wonen

Verschillende soorten lockers

Als eigenaar van een bedrijf dat zich richt op recreatie, denk bijvoorbeeld aan zwembaden, sauna’s en attractieparken, is het vrij aannemelijk dat jouw gasten waardevolle eigendommen moeten opbergen omdat ze dit niet me naar ‘binnen’ kunnen nemen. Of wanneer werknemers zich moeten omkleden in bepaalde bedrijfskleding willen zij hun kleding en andere waardevolle eigendommen veilig kunnen opbergen terwijl zij aan het werk zijn. Hier zijn diverse manieren voor; denk bijvoorbeeld aan een persoon achter een balie die alles persoonlijk bewaakt of postvakjes. Maar tegenwoordig kiezen steeds meer ondernemers ervoor om lockers aan te schaffen. Lockers zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, maar hebben allemaal één ding gemeen; veilige opberging waar alleen de gebruiker toegang tot heeft.

De voordelen van een locker

Het aanschaffen van lockers voor jouw bezoekers of medewerkers brengt diverse voordelen met zich mee. Allereerst natuurlijk veiligheid. Mensen kunnen kleding, waardevolle eigendommen en andere spullen achter slot en grendel bewaren wanneer zij ze niet nodig hebben. Enkel de gebruiker heeft toegang tot de locker, waardoor het de meest veilige manier van (tijdelijke) opslag is. Maar voor welk type locker kies je? Tegenwoordig zijn er namelijk meerdere soorten;

  • Lockers met cijferslot
  • Smart lockers
  • Lockers met elektronisch slot
  • Lockers met pincode

De rage van 2021; smart lockers

We zien dat steeds meer ondernemers kiezen voor slimme oplossingen. Of we het nou hebben over de verlichting in een pand of de kluisjes. Smart lockers zijn het afgelopen jaar namelijk enorm in populariteit toegenomen. En dat is natuurlijk niet voor niks. Zo is het ideale van een smart locker bijvoorbeeld dat men geen pincode of cijfercombinatie hoeft te onthouden. Het ontgrendelen kan namelijk bijvoorbeeld met een tag, pas of mobiele telefoon. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het verliezen van de code. Daarnaast bieden smart lockers vele andere functies, wat ervoor zorgt dat het voor veel bedrijven een makkelijke keuze is.