juni 21, 2024

Hendrick woon blog

Blogs wonen

hulp bij opruimen huis

Professionele begeleiding

Er zijn momenten in het leven dat je wel een steuntje in je rug kunt gebruiken. Na een scheiding bijvoorbeeld, het huis waar je vele jaren met veel plezier hebt gewoon moet je verlaten en moet leeggehaald worden. Je kunt dan wel hulp bij opruimen huis gebruiken, even geen zorgen over dozen inpakken en andere dingen die moeten gebeuren. Door contact op te nemen met Wovia ben je al voor de helft van de zorgen af, de professionals zorgen ervoor dat de woning leeg wordt gehaald en de spullen worden overgebracht naar bijvoorbeeld een nieuwe woning.

hulp bij opruimen huis

Respectvol en meelevend

Wovia weet hoe het is om een woning te moeten ontruimen, hoe je het ook went of keert er komen altijd emotionele gevoelens bij kijken. De benadering is vol respect en je zal merken dat het niet alleen draait om hulp bij opruimen huis. Tijdens een eerste gesprek nemen we door wat er precies gedaan moet worden, zijn het alleen spullen verhuizen of moet de inboedel ook verpakt worden in dozen? Zijn er spullen die moeten worden verhuisd naar een andere locatie? Tot slot kunnen we ook diensten worden verleend betreft de woning, je kunt dan denken aan het verwijderen van verlichting of gordijnen. Maar ook grotere klussen als het terugplaatsen van muren en deuren.

hulp bij opruimen huis

Betrouwbaar en voordelig

Wanneer er een woning leeggemaakt moet worden wil je niet nog meer problemen op je hals hebben. Wovia is de partner voor hulp bij opruimen huis, betrouwbaar en efficiënt en komen altijd de afspraken na die zijn gemaakt. Als er een datum is afgesproken voor oplevering kun je er ook blind vanuit gaan dat de woning ook klaar is om opgeleverd te worden. Iedere medewerker is betrouwbaar, professioneel en gaat respectvol te werk met je spullen. Ook spullen die waardevol zijn en toch terecht zijn gekomen bij andere huisraad worden netjes achtergehouden voor je.