juni 21, 2024

Hendrick woon blog

Blogs wonen

Groen is populair met planten voor op het kantoor

U ziet tegenwoordig steeds meer groen terugkomen. Zowel in het bedrijfsleven als in woningen en tuinen is groen en natuur helemaal hip. Het klimaat staat in dit tijdperk centraal. Co2 uitstoot is een actueel probleem. Hoe meer groen, hoe beter wij de verandering van het klimaat tegen kunnen gaan. Planten stoten namelijk zuurstof uit door stikstof en andere schadelijke gassen te absorberen en weer een weg vrij te maken voor schone lucht. Zonder groen is er geen zuurstof en zouden wij niet kunnen leven. Ook leefruimtes en kantoorruimtes kunnen optimaal worden benut met veel groen. Denk aan kantoorplanten. Kantoorplanten geven een bepaald gevoel van vrolijkheid aan haar medewerkers en klanten. Mensen kunnen prettig werken door het hoge zuurstof gehalte. Tevens kunnen deze planten zorgen voor een fijne akoestiek. Zeker holle ruimtes zorgen voor echo’s waardoor niemand prettig kan communiceren. Met een speciaal plantenplan is dit probleem met planten voor op het kantoor te verhelpen.

Planten voor op het kantoor plaatsen

Planten voor op kantoor zijn een must als u een prettige werkplek wilt creëren. Met planting power wordt een geheel onderhoudsarm plantenplan opgesteld. Hierbij krijgt u advies en verzorgt planting power de planten zelf. Planten voor op het kantoor hebben vele voordelen: Ze vallen op en geven rust, ze werken in op stress en verminderen deze, u voelt zich fitter en beter met kantoorplanten en visueel gezien creëren ze rust. Door middel van een klimaatonderzoek kan er een plan worden opgesteld van planten en soorten planten die u plaatst. Hierbij wordt het probleem geanalyseerd en een plan op berust. Planten kunnen wereldwijd worden geïmporteerd. Er wordt gezorgd dat ze makkelijk zijn te onderhouden en jaren mee gaan.

Zorg voor een mooie dynamiek van planten

Planten voor op kantoor zijn in diverse toepassingen mogelijk. U kunt het creatief laten vormgeven met het plan. Zo kunt u denken aan leuke binnentuinen, een wand met klimplanten of een rand van mos en vetplantjes. Je kunt een plantenbak bedekken met aarde en grind voor een leuke uitstraling. Tevens kunt u planten op het kantoor combineren met een klein watervalletje op stroom of een kleine vijver waarbij u een klein tuintje in het bedrijf maakt. Het creëert gezelligheid en wekt een zen gevoel op. Ideaal voor de beste werkprestaties dus.