juni 21, 2024

Hendrick woon blog

Blogs wonen

Kantoorplanten

Een strakke uitstraling is belangrijk om het kantoor; je wilt dat er geconcentreerd kan worden gewerkt. Daarnaast is het kantoor het visitekaartje van een bedrijf; het is daarom goed om je kantoor goed in orde te hebben. Er kan extra sfeer gecreëerd worden, door het toevoegen van kantoorplanten. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied kantoorplanten? Dat vertellen wij je graag!

De uitstraling van je kantoor

Het is als eerste van belang om na te denken wat je precies wilt qua uitstraling op je kantoor. Past je kantoor wel bij de producten of diensten die je aanbiedt? Ga je voor een zakelijke uitstraling of voor een warme uitstraling? Hoe wil je je klanten verwelkomen? Dit zijn belangrijke vragen die je jezelf kunt stellen, om de beste planten te vinden voor in jouw kantoor. Naast dat planten een groene uitstraling geven, hebben ze ook een luchtzuiverende werking. Door het gebruik van kantoorplanten komen er steeds meer zuurstof vrij, wat goed is voor de gezondheid. Daarnaast verhogen kantoorplanten ook de productiviteit op het kantoor; planten kunnen je namelijk een hoop inspiratie geven. Dit zie je bijvoorbeeld terug bij brainstormsessies, meetings met nieuwe klanten en overleggen. 

De laatste trends

Maar welke plant kies je nou voor op je kantoor? Wat zijn de laatste trends? Als je kiest voor de Nicky Leaf, dan is jouw kantoor ingericht volgens de laatste kamerplanten. Deze plant is een mooie combinatie met een cementen pot, waardoor het een stoere uitstraling krijgt. Daarnaast staat de klassieke palmplant ook altijd goed op kantoor. Deze plant is ideaal voor het creëren van meer ruimte op kantoor.

De mogelijkheden

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van kantoorplanten? Bij Fleurdirect ben je aan het goede adres. Ze hebben een groot aanbod kantoorplanten, die weinig verzorging nodig hebben. Dus bent u op zoek naar kantoorplanten die weinig onderhoud nodig hebben? Laat je dan verrassen door de mogelijkheden van Fleurdirect.