juni 16, 2024

Hendrick woon blog

Blogs wonen

Gardena grasmaaier

Een mooi gemaaid gazon

Heb je een leuke tuin met mooie bloemen en planten, kun je er niet omheen om een goed onderhouden gazon te hebben. Regelmatig het gras maaien is hierbij noodzakelijk, met een Gardena grasmaaier weet je zeker dat je gazon er perfect uitziet. In de webshop van toolnation.nl vind je verschillende modellen grasmaaiers in het assortiment, ben je geen fan van het maaien van het gras dan is een robotmaaier een uitkomst. Zonder er naar om te kijken wordt het gras gemaaid, op de de gewenste lengte. 

Gardena grasmaaier

Soorten grasmaaiers

Vind je een robotmaaier te kostbaar of is je tuin compact zodat je deze eenvoudig en snel zelf kunt maaien, met een kooimesmaaier kun je ieder gazon goed onderhouden. Een maalcilinder draait rond waardoor je altijd een mooi grasveld hebt waarbij het gras overal even lang is, wil je niet dat het gras wat van het maaien afkomt op je grasveld valt kun je er een opvangbak bijkopen in de webshop van toolnation.nl. Ook voor andere modellen grasmaaiers kun je goed terecht binnen het assortiment van een Gardena grasmaaier.

Roterende gazonmaaier

Wanneer je gras aan het maaien bent wil je ook de randen van je gazon netjes afgewerkt hebben, door gebruik te maken van een roterende gazonmaaier hoef je niet de randen apart te maaien. Deze Gardena grasmaaier heeft een nieuw ontworpen beugel om de grasmaaier voort te bewegen, met de nieuwe beugels heb je geen pijnlijke handen of armen meer. Fluitend maai je de tuin perfect, zonder last te hebben van je lichaam.